מרק בצל/ איה אהרונוב
חמאה/ מרגרינה
4 בצלים
2 כפיות קמח
4 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק בצל
קוניאק
כף של גבינת קשקוול
אופן ההכנה:
1. ממיסים בסיר את המרגרינה או את החמאה, חותכים
את הבצלים לטבעות ומאדים אותם עד שיזהיבו.
מוסיפים
קמח ומערבבים טוב עד שאין גושים בתערובת.
2. מוסיפים את כוסות המים ואת אבקת מרק הבצל
ומרתיחים על אש קטנה כ-15 דקות.
3. לפני ההגשה מוסיפים קוניאק ומפזרים גבינת
קשקוול.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה