יום רביעי, 21 במאי 2014

סלט כרוב וגזר- ענבר בן שלום

סלט כרוב וגזר/ ענבר בן שלום

מרכיבים:
חצי כרוב לבן
2 גזרים בינוניים
3-2 כפות גדושות של מיונז
1 כף לימון
1 כף חומץ (לא חובה)
חצי כפית סוכר
כפית מלח

אופן ההכנה:
  1. חוצים את חצי הכרוב לאורכו ופורסים בעזרת סכין חדה לרצועות כמה שיותר קטנות בקערה גדולה
2 .  קולפים את הגזרים בפומפייה גסה לתוך קערת הכרוב


3 .ממתינים כחצי שעה לערבוב הטעמים לפני ההגשה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה