יום רביעי, 21 במאי 2014

מרק יוגורט קר עם צנונית- טל אנגלנדר

 מרק יוגורט קר עם צנוניות   
שם:  טל אנגלנדר            
מצרכים:
1. 10 צנוניות
2. מיץ לימון-מלימון אחד
3.מלח (לפי הטעם)
4.פלפל שחור – גרום טרי
5. 2 כפות שמן זית- ועוד רבע כוס להגשה
6. 1 ליטר יוגורט סמיך
7. 1פיתה קרועה ביד לחתיכות 2-3 ס"מ
8. 2 שיני שום כתושות
9.עלי עירית – קצוצות

אופן ההכנה:
מגררים את הצנונית על פומפיה ומתבלים במיץ לימון , מלח ופלפל.
מוסיפים שתי כפות שמן ואת היוגורט מערבבים ומקררים היטב.
 מטגנים במחבת את קרעי הפיתה זורים את השום מלמעלה.
מחלקים את המרק הקר לקעריות הגשה בוזקים עירית קצוצה מלמעלה, מטפטפים מעל שמן זית, ומניחים בכל קערית כמה קרעי פיתה מטוגנים ומגישים.
                         

בתאבון !!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה