כרובית בתנור איה לוין
מצרכים:
* כרובית
בגודל בינוני
* פרורי
לחם זהב
* שמן זית
* נייר כסף
* מלח גס
*עשבי
טיבול לפי רצונכם
1) מפרקים
את הכרובית "לפרחים".
2) שותפים ושמים
את ה"פרחים" במסננת.
3) שמים
בצלחת את פרורי הלחם.
4) מחממים
תנור ל- 180 מעלות.
5) מרפדים
את התבנית בנייר כסף.
6) על
התבנית שמים את "פרחי" הכרובית
הטבולים בפרורי הלחם, מטפטפים
שמן זית,זורקים מלח גס
ומפזרים מעל תבלינים לפי הטעם.
הטבולים בפרורי הלחם, מטפטפים
שמן זית,זורקים מלח גס
ומפזרים מעל תבלינים לפי הטעם.
7) מכניסים
לתנור חם.
8) מוציאים
לאחר 20 דקות.
9) הכרובית
מוכנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה