יום חמישי, 22 במאי 2014

מתכון כרובית/ דנה נגרו

מתכון כרובית/  דנה נגרו
1 כרובית
6 כפות שמן זית
5 שיני שום טריות
1 פלפל חריף קצוץ דק
4 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
מיץ מלימון אחד
1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
מרתיחים סיר עם מים מבשלים את הכרובית 15 דקות לרתיחה.
מחממים תנור ל-190 מעלות, מניחים נייר אלומיניום על משטח גדול ואת הכרובית היבשה מניחים במרכז הנייר.
שמים מעל הכרובית שמן זית ועוטפים את הכרובית בנייר האלומיניום.
מכניסים לתנור במשך 25-35 דקות.
אחרי 25 דקות חותכים את הפרחים של הכרובית.
תיאור: https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStGwmfkSwM_Y5UDuyFn1CM1JO-C8C28gzI9k02Lz0Z-tPcoUdyXg


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה