מתכון
כרובית/ דנה
נגרו
1 כרובית
6 כפות שמן זית
5 שיני שום טריות
1 פלפל חריף קצוץ דק
4 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
מיץ מלימון אחד
1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
מרתיחים
סיר עם מים מבשלים את הכרובית 15 דקות לרתיחה.
מחממים
תנור ל-190 מעלות, מניחים נייר אלומיניום על משטח גדול ואת הכרובית היבשה מניחים
במרכז הנייר.
שמים
מעל הכרובית שמן זית ועוטפים את הכרובית בנייר האלומיניום.
מכניסים
לתנור במשך 25-35 דקות.
אחרי
25 דקות חותכים את הפרחים של הכרובית.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה