יום שישי, 23 במאי 2014

כרובית מטוגנת/ ליאור רם

כרובית מטוגנת/  ליאור רם


המצרכים:

כרובית שלמה מופרדת לפרחים

פירורי לחם-1 חבילה
 3 ביצים
סויה-1 כף 


הרוטב:


1 חבילת עירית קצוצה. 
מיונז-כף
מלח
פלפל


הוראות הכנה:

1. לבשל את הכרובית במים-לא רך מדי.
2. לסנן עם מים קרים ולשטוף.
3. להכין בלילה של ביצה ובצק פירורי לחם.
4. לטבול את פרחי הכרובית בביצה ובפרורי לחם עד לציפוי מלא.
5. לחמם שמן על מחבת- לטגן את פרחי  הכרובית ולהפוך לטיגון מכל הכיוונים.
6. לרוטב: לערבב את כל המצרכים למרקם אחיד.
7. להגיש את הכרובית בטמפרטורת החדר עם רוטב קר.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה