כרובית מטוגנת/ ליאור רם
המצרכים:
כרובית שלמה מופרדת לפרחים
פירורי לחם-1 חבילה
3 ביצים
הרוטב:
1 חבילת עירית קצוצה.
מיונז-כף
מלח
פלפל
הוראות הכנה:
1. לבשל את הכרובית במים-לא רך מדי.
2. לסנן עם מים קרים ולשטוף.
3. להכין בלילה של ביצה ובצק פירורי
לחם.
4. לטבול את פרחי הכרובית בביצה ובפרורי
לחם עד לציפוי מלא.
5. לחמם שמן על מחבת- לטגן את פרחי הכרובית ולהפוך לטיגון מכל הכיוונים.
6. לרוטב: לערבב את כל המצרכים למרקם
אחיד.
7. להגיש את הכרובית בטמפרטורת החדר
עם רוטב קר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה