יום חמישי, 22 במאי 2014
המתכון: סלט צנונית ותפוחים/ תמר
המתכון: סלט צנונית ותפוחים
/ תמר
מצרכים:
350 גרם צנוניות קטנות שטופות וחתוכות לרביים
2 תפוחים ירוקים חמוצים מגולענים וחתוכים לקוביות
4 3 כפות מיץ לימון
2 כפיות שמן זית
4\1 כפות מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה טועמים
ומתקנים טיבול.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה