כרוב סיני/ גיל שלו

ראש כרוב לבן
חבילה בצל ירוק
חבילה חמוציות
שליש כוס חומץ
שליש כוס שמן
שליש כוס סוכר
3 כפות רוטב סויה
סומסום
שום
אופן ההכנה:
חותכים לקוביות קטנות את הכרוב.
חותכים לפרוסות קטנות את הבצל.
מערבבים ביחד
מטגנים במחבת עם שמן זית שום ומוסיפים סומסום כשמזהיב מורידים מהאש ומוסיפים לתערובת הכרוב.
מוביפים לתערובת חמוציות.
משקשקים יחד אאת השמן, חומץ, סוכר וסויה שופכים על הכרוב ומערבבים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה